Uw operationele performance meetbaar verbeteren?

First Consulting is een snelgroeiende no-nonsense consultancy organisatie met een passie voor operationele processen. Wij helpen toonaangevende bedrijven bij het verbeteren van hun operationele performance. Deze verbetering is meetbaar, levert duurzaam resultaat op en wordt bereikt door het aanpassen van processen, technologie en organisatie. Dit resultaat bereiken onze medewerkers samen met de werknemers van onze klanten. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven in de infrastructuur, telecombedrijven, banken en verzekeraars, bedrijven in de retail & industrie en energiebedrijven. Wij onderscheiden ons in de markt door diepgaande proces- en systeemkennis constant te combineren met operationele realisatiekracht.8-7-14403302

Analytisch vermogen omzetten in doeltreffende daadkracht?

Onze consultants combineren denk- en daadkracht in het tot stand brengen van slimme, hoogwaardige oplossingen. Op gedreven en nuchtere wijze maken zij de vertaalslag vanuit de strategische richting van een klant naar de bedrijfsprocessen, organisatie en IT, schakelen zij moeiteloos tussen management en werkvloer en tussen strategie en uitvoering. Met een constante focus op meetbaar resultaat. De consultants van First Consulting koppelen diepgaande proceskennis aan effectief leiderschap en vertalen klantproblemen in heldere oplossingen. Daarnaast koppelen zij IT-expertise aan inzicht in klantprocessen. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers realiseren zij zo dagelijks slim resultaat op basis van goed teamwork. We maken altijd waar wat we beloven.

Een slim proces als basis voor een operationele verbetering?

Wij geloven dat een slim en eenvoudig bedrijfsproces de basis vormt voor een optimale operatie. Het startpunt van onze projecten is vrijwel altijd een concreet probleem in de operationele organisatie van onze klanten. Met het bedrijfsproces als leidraad beginnen we met een grondige analyse van de ‘as-is’ situatie. ‘Meten is weten’ staat hierbij centraal. We werken nauw samen met de mensen uit het veld: de medewerkers van onze klant die de echte proceskennis bezitten. Door de combinatie van proceskennis en operationele daadkracht realiseren we altijd een slimme oplossing.

Succesvol een flexibele procesondersteuning implementeren?

Wij zien IT als een middel om bedrijfsprocessen te laten stromen en transparant te maken. We maken daarbij veelal gebruik van de Agile Scrum-methodiek. Deze aanpak leidt tot het versnellen van software ontwikkeling, het verlagen van ontwikkel- en beheerkosten, verbeterde datakwaliteit en het verhogen van de klanttevredenheid door betere eindproducten. Samen met de klant zijn onze IT consultants altijd op zoek naar toegevoegde waarde met goede beheersbare tooling. We onderscheiden vier pijlers: agile application development, reporting en analytics, data quality & migrations en financial asset management. In dit domein werken we nauw samen met onze softwarepartners Mendix, Yellowfin en Informatica.


logo_MXYF_LOGO

Een procesverbetering op basis van betrokkenheid, draagvlak en begrip?

Onze ervaring is dat de mens- en organisatiekant vaak onderbelicht zijn, terwijl juist dát aspect van groot belang is voor de borging en duurzaamheid van de oplossing. Bij First Consulting besteden we hier in elke fase van het traject aandacht aan. Het begeleiden van veranderingen in de organisatie wordt expliciet meegenomen in de analyses, het ontwerp en de implementatie aanpak. Het resultaat: meer en beter inzicht in organisatorische knelpunten, eenduidige en gestructureerde communicatie, verhoogde betrokkenheid, draagvlak en begrip van veranderingen. Met als einddoel verhoogde kennis en kunde in de eigen organistie met betrekking tot verandermanagement.

8-7-14405102

Het maximale uit jezelf halen?

Persoonlijke ontwikkeling en plezier staan bij ons hoog in het vaandel. In onze platte organisatie geven wij je zowel als startende als ervaren consultant snel veel verantwoordelijkheden en daarmee een steile leercurve. Hierin kies jij samen met je mentor je eigen ontwikkelpad: doorgroeien naar een projectmanagersrol, een verbreding als consultant of juist een specialistische rol. Training on the job vinden we belangrijk, maar we bieden ook groepstrainingen op allerlei vlakken. Daarnaast organiseren we zes keer per jaar sportieve en uitdagende events. Wil jij het maximale uit jezelf halen en dagelijks slim resultaat realiseren met een enthousiaste groep collega’s? Neem dan contact met ons op.


Career Events

Ook in 2016 zijn wij op zoek naar goede kandidaten! Daarom nemen wij dit jaar deel aan meerdere carrièrebeurzen en gerelateerde activiteiten. First Consulting is onder andere aanwezig bij onderstaande evenementen.

3, 4 en 5 oktober 2016        Careers week, Rijksuniversiteit Groningen
9 november 2016                Tilburg Career Days, Tilburg University
25 en 26 november 2016    Nederlandse Carrièredagen, Jaarbeurs Utrecht

Kennismakingslunch

Voor een nadere kennismaking, organiseren wij vrijblijvende kennismakingslunches gedurende het jaar. De volgende kennismakingslunches staan gepland:

18 November 2016
9 December 2016

Wil je een lunch bijwonen? Stuur je cv op naar recruitment@firstconsulting.nl. Aanmelden kan tot een week van tevoren.

group

Kom jij ons team versterken?

Wil jij meegroeien met onze ambities en werken aan impactvolle projecten met en bij onze klanten in een ambtieuze no-nonsense organisatie? Ben jij die nuchtere, resultaatgerichte teamspeler die wij zoeken? Bekijk onze huidige vacatures. We horen graag van je!

Contact

E info@firstconsulting.nl T 085 760 0289 A Postbus 39, 1000 AA AMSTERDAM
Naam: *
Vul hier je naam in
Afzender: *
Vul een geldig emailadres in

Bericht: *
Je bericht is leeg
Attachments:

 
(Max. bestandsgrootte: 2Mb, toegestane bestandstypes: jpeg, zip, rar, pdf, doc, docx, xls, xlsx)