Operationele vraagstukken met echte impact

 
Van strategie tot implementatie.
Niets doet meer voor kwaliteit dan focus. Geen kleine klusjes, maar echte operationele vraagstukken. Geen vrijblijvend adviesrapport, maar keiharde implementatie. Zo blijft ons werk geweldig en blijven onze klanten enthousiast.
 

First Consulting is een snelgroeiende consultancy organisatie met een passie voor bedrijfsprocessen. Wij helpen toonaangevende bedrijven bij het verbeteren van hun operationele performance. Onze opdrachtgevers vind je in de infrastructuur, telecom, banken en verzekeringen; in de retail & industrie en bij energiebedrijven.

We zijn geen sectorspecialist, maar we hebben succes omdat onze slimme, daadkrachtige collega’s elk probleem out-of-the-box aanpakken. Waar onze consultants echt goed in zijn, is de vertaling van strategie naar realisatie: eerst groot uitdenken, dan concreet plannen en actie ondernemen. In de mix van proces, technologie en change. We zijn denkers die doen.

Onze unieke kernwaarden

No-nonsense. Scherp. Stoutmoedig.
Vertrouwen. Plezier. Samen.

No-Nonsense

Scherp

Stoutmoedig

Vertrouwen

Plezier

Samen

Ons DNA laat zich het beste beschrijven in onze zes kernwaarden. Dit is geen identiteit die we graag zouden willen hebben; het is wie we zíjn. De no-nonsense consulting die we uitdragen, leveren we zelf. De scherpte die jou kritisch houdt, vind je terug in je collega’s. Stoutmoedig: de vraag die niemand durft te stellen, hoor je van ons. Het vertrouwen dat we zo nodig op elkaar terugvallen. Het plezier dat we samen hebben, als we successen en uitdagingen met elkaar delen.

Deze zes kernwaarden staan centraal bij de selectie van collega’s, in de persoonlijke ontwikkeling en in de feedback-sessies. Iedereen kent ze. We spreken elkaar erop aan als ze in het geding zijn. De hechte bedrijfscultuur bij First Consulting, waar mensen vertrouwd en prettig samenwerken en weten wat ze van elkaar kunnen verwachten: het komt allemaal hieruit voort. Het is de klik die we voelen met elkaar. 

Onze ambitie

 

Eén sterk oplossings-ecosysteem

Met ons ecosysteem hebben we in alle sectoren, regio’s en industrieën een sterke basis. We hebben een pragmatische, no-nonsense aanpak om samen met onze klanten duurzame oplossingen te creëren. Hun succes is ons succes.

First werkt voortdurend aan de groei van het ecosysteem om meer toegevoegde waarde te leveren aan onze klanten. We hebben de krachten gebundeld met Valcon en VIQTOR DAVIS om toonaangevende oplossingen te bieden binnen strategisch gedreven operationele verbetering en transformatie, mogelijk gemaakt door digitale oplossingen. Met 800 specialisten hebben we een uitgebreid trackrecord op het gebied van strategische consultancy, verander processen, digitalisering, technologie, data-analytics en AI.

Groot genoeg voor uitdagende end-to-end projecten en tegelijk klein genoeg om de eigen cultuur en de kenmerkende korte lijnen te koesteren. Inmiddels is de internationale groei ook hard onderweg. We zijn nu met de aansluiting van Valcon en VIQTOR DAVIS actief in heel Noord-West Europa.

Haal het maximale uit jezelf

 
Jouw persoonlijke groei zit in onze genen.
De belangrijkste voorwaarde voor groei is een bedrijfscultuur waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Jouw groei is ons succes. Presteer. Deel. Geniet!
 

Als je past bij First Consulting, dan wil je méér. Dan wil je graag uitgedaagd worden. Krijg je een kick van je eigen groei. Kansen krijg je genoeg: stevige projecten en veel verantwoordelijkheid. Want persoonlijke ontwikkeling is méér dan een curriculum. Het gaat om hoogopgeleide collega’s met veel ervaring die jou het goede voorbeeld geven. Daarnaast weten we bij First Consulting dat je vooral ontwikkelt in de praktijk zelf. Op de derde plaats komt een goed georganiseerd proces van feedback. Een passend curriculum van trainingen en een zelf opgesteld persoonlijk ontwikkelplan maken de voorwaarden voor succes compleet.