Starter, carrièrestap of
10+ jaar ervaring?

 
Een goede match? Dan ligt hier je carrière.
Begin je net aan je carrière of breng je al ruime ervaring en kennis ter tafel? Mogelijk ligt jouw nieuwe uitdaging bij First Consulting. Persoonlijke ontwikkeling, verantwoordelijkheid én een geweldige werksfeer staan bij ons centraal. Overtuigd? Kom ons versterken.

Als starter vind je bij First Consulting de kickstart van je carrière. Jij krijgt de tijd en ruimte om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

 

Heb je als medior een aantal jaar werkervaring, maak dan je volgende carrièrestap bij ons. Kies hoe jij je verder wilt ontwikkelen om het maximale uit jezelf te halen.

 

Als senior weet je inmiddels waar je kracht ligt en waar je moet zijn. First Consulting biedt je de omgeving om je flow te vinden in een gedreven en enthousiast team.

Ontdekken. Groeien. Uitblinken.

 
Bij First Consulting ontdek je waar je kracht ligt.

Geen strakke organisatie in afdelingen, sectoren en specialismen: bij First Consulting is iedereen business consultant. Je bent vrij om te bewegen tussen proces, technology en change. Daarnaast heb je de vrijheid om te switchen tussen klanten en sectoren. Op die manier kun je verder doorgroeien en uitblinken in het domein dat jou het beste past. Voor elk project stellen we een team samen dat het best ingericht is om het vraagstuk aan te pakken. Die variatie in teams zorgt dat iedereen elkaar kent en dat er een nauwe band tussen alle collega’s blijft bestaan. Ook onze klanten waarderen dat enorm.

Jouw collega’s

Slim.

Sociaal.

Gedreven.

Close

Na mijn master Biomedical Engineering en bachelor Industrieel Ontwerpen aan de Technische Universiteit Delft was ik op zoek naar een baan waarbij ik analytisch denkvermogen kon combineren met interactie met mensen. Ik geniet erg van problemen oplossen, klanten tevreden houden en mijn kennis verbeteren op het gebied van IT. Bij First kan ik al deze factoren combineren in projecten waarin ik samenwerk met collega’s en de klant. Binnen First ben ik gestart op het Business Technology domein, waar ik leer om apps te ontwikkelen en data te analyseren en visualiseren. In mijn vrije tijd speel ik graag tennis, ren ik een rondje door het bos, lees ik een boek of besteed ik tijd met mijn vriend of vriendinnen.

Rianne Laan

Close

Na mijn studie Econometrie aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik op zoek gegaan naar een uitdagende en afwisselende baan in de consultancy. Na de eerste kennismaking met First Consulting was mijn keuze snel duidelijk. Samen met een team van collega’s werk je aan een slimme oplossing voor een uitdagend probleem, waarbij je altijd nauw samenwerkt met de mensen van de klant. Daarin krijg je al snel veel eigen verantwoordelijkheden en is er genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. In mijn vrije tijd ga ik regelmatig sporten (krachttraining en hardlopen) en trainen of wandelen met mijn hond.

Dion Witteveen

Close

Na mijn studie Industrial Engineering & Management eind 2016 te hebben afgerond, ben ik gestart in een logistieke rol bij een productiebedrijf. Voor mij waren in mijn zoektocht naar een geschikt bedrijf drie dingen belangrijk: concrete resultaten door bij de implementatie aanwezig te zijn, een goede sfeer en een no-nonsense houding. Zo ben ik vrijwel direct bij First Consulting uitgekomen. Verder houd ik veel van sporten en doe ik onder andere aan voetbal, hardlopen, fitnessen en mountainbiken.

Lodewijk Wennemers

Close

Na mijn bachelor Life Science and Technology aan de Rijksuniversiteit Groningen, heb ik daar ook de master Biomedical Sciences afgerond. Het werken in teamverband is mij tijdens de commissies en besturen die ik tijdens mijn studie heb gedaan goed bevallen, dus ook dit zag ik graag terugkomen in mijn toekomstige baan. First Consulting trok mij direct aan vanwege de jonge omgeving, het enorme enthousiasme en de resultaatgerichte aanpakkersmentaliteit. Daarbij vond ik het heel aantrekkelijk dat er veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In mijn vrije tijd ben ik vaak in de sportschool te vinden en houd ik van (Italiaans) koken.

Hanneke van Mierlo

Close

Robin Timmerman

Onze consultants zijn stuk voor stuk analytisch sterk. Een nieuwe situatie hebben ze snel doorgrond en ze scheiden snel de hoofd- van de bijzaken. Een gezonde dosis lef, doorzettingsvermogen en een gedegen opleiding maken het pakket compleet: denk aan VWO met een technische of cijfermatige academische studie. Natuurkunde, Econometrie, Informatica, Technische Bedrijfskunde, Economie, Lucht- en Ruimtevaarttechniek en Psychologie behoren tot de meest gevolgde studies. Bij First Consulting nemen we je niet alleen aan omdat je slim bent, maar vooral om je sterke persoonlijkheid: samen, oprecht en communicatief vaardig. De combinatie tussen slim zijn en het hebben van goede ‘social skills’ is key.

Vrijblijvend kennismaken?

 
Kennismakingslunch en carrière events.

Je hebt over ons gelezen, hebt mooie verhalen gehoord en herinnert je een goed gesprek, maar je bent nog niet zeker. Dat kan! Kom gewoon eens vrijblijvend kennismaken. Elke maand organiseren we een open lunch of online kennismaking. Daarnaast zijn we aanwezig op diverse carrière events. Wij geven toelichting over wat we doen, onze klanten, onze kernwaarden en onze groeiplannen. Er zijn altijd consultants aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Niet alleen informatief, maar vooral ook om de sfeer en cultuur te ervaren.

Aanmelden? Stuur een mailtje naar kennismaken@firstconsulting.nl

Open kennismakingslunch

15 oktober 2021
12:00 - 13:15
Huize Frankendael, Amsterdam
Aanmelden via kennismaken@firstconsulting.nl


Online kennismakingsevent

12 november 2021
12:00 - 13:15
Microsoft Teams
Aanmelden via kennismaken@firstconsulting.nl


Open kennismakingslunch

10 december 2021
12:00 - 13:15
Utrecht
Aanmelden via kennismaken@firstconsulting.nl

Slider

Solliciteren is bij ons no-nonsense

 
We zoeken de top 5%.

We hebben geen recruiters. Je hebt je gesprek dus altijd met iemand die zelf met beide benen in het projectwerk staat. Dat is wel zo handig voor jou als kandidaat: je krijgt je antwoorden immers uit eerste hand. We houden geen ingewikkelde assessments, maar hebben gewoon drie gesprekken.

Starters spreken eerst met een junior collega. Is die overtuigd, dan ga je door naar de volgende ronde met een medior consultant. Je derde  gesprek is altijd met een partner. Na het derde gesprek weten wij zeker of jij de aangewezen persoon bent om ons team te komen versterken en jij waarschijnlijk ook.

We zijn echter op zoek naar de uitblinkers en die liggen niet voor het oprapen. Slechts 5% van onze kandidaten krijgt een contract aangeboden. We gaan secuur te werk en nemen echt de tijd om te kijken of er van beide kanten een goede fit is.

Solliciteren begint eenvoudig. Stuur je cv naar solliciteren@firstconsulting.nl

Geen kantoor

 
Wel een hechte bedrijfscultuur.
Moderne consultancy verloopt niet alleen in nauw overleg met de klant, maar vooral ook bij de klant.
 

Daar proef je de sfeer en ervaar je de bedrijfscultuur, wat van wezenlijk belang is voor het aanpakken van de problematiek. Dat klinkt logisch, maar hoe wordt de sterke groepsidentiteit gewaarborgd? De basis van goed onderling contact is een sterke klik met elkaar. Veel ondersteunende diensten – denk aan marketing, recruitment en training – worden door onze eigen medewerkers gedaan. Daarnaast komen de collega’s ten minste zes keer per jaar bij elkaar. Dan wordt er gesproken over de ontwikkeling van First Consulting en is er aansluitend een gemeenschappelijke activiteit, variërend van een borrel tot ballonvaren, skiën of watersporten.