Agile Applicatieontwikkeling

Appificatie en digitalisering van bedrijfsprocessen is een belangrijke trend. Dit levert voor bedrijven niet alleen efficiency op maar helpt klanten, toeleveranciers en producenten ook beter met elkaar te kunnen samenwerken.
Wij helpen onze klanten met het uitwerken van idee├źn en ook daadwerkelijk maken van (desktop, tablet en mobile) apps. Hiervoor zetten we moderne model-driven tooling in waardoor de snelheid van ontwikkelen een factor 8 sneller is dan traditioneel programmeren. Voorbeelden van innovatieve apps zijn: mijn-portaal voor klanten, buitendienst tablet app, sales app voor telecom verkopers en een booking.com achtig systeem voor een wereldwijde internet reseller.
We helpen diverse klanten ook met het inrichten van een IT afdeling die echt gericht is op de ontwikkeling van dit soort typen apps. In vakjargon bedoelen we dan het opzetten van een Mode2 IT organisatie. We denken mee over de productportfolio, het juiste platform, de mix van mensen en de ontwikkel/beheer methodiek.

Onze technologiepartners:

logo_MXoracle