Data & Information management

Goede bedrijfsvoering vraagt om data-gedreven besluitvorming op alle levels van de organisatie. Veel organisaties hebben al een data gedreven cultuur in de organisatie, of zijn op weg dit te creƫren. Met steeds meer data beschikbaar vanuit interne en externe bronnen, zowel gestructureerd als ongestructureerd, is het essentieel om data & informatie goed te beheren.
Bij Business Technology, kijken we naar data & informatie vanuit de waarde die het voor de business heeft en de context waarin het wordt gebruikt. We helpen onze klanten om te begrijpen wat voor data ze (niet) hebben en wat de kwaliteit en waarde ervan is. Samen met de klanten stellen we een actieplan op om tot de gewenste situatie te komen en helpen met het uitvoeren ervan. We helpen onze klanten ook met de onderliggende technologie vraagstukken (van master data management tot big data) in afstemming met IT en borgen de relatie met de processen.
First Consulting brengt ervaring mee op gebied van (Enterprise) Content Management, Data Quality, (Master) Data Management, Data & Content Schoning en Migratie, en operationele data verrijking. Daarnaast nemen we data altijd als integraal onderdeel mee van Internet of Things, Agile BI en Agile Development.

Onze technologiepartners:
informatica-logo-scamander-660x248